Oi Sprängd - vad händer?


"Inte speciellt mycket just nu. Med Matte i Göteborg, Daniel i Stockholm coh vi andra kvar i Eskilstuna (nästan i alla fall, Norpan flyttade till Torshälla) så repar vi inte sådär jättemycket. Vi passar på när Matte är i trakterna. Vi spelade in 10 låtar i januari i Studio Beast, 9 nya Sprängdlåtar, varav en "Obstinat front" kan höras på vår myspace sida, (www. myspace. com/spraengd) och en cover på Die Zlaskhinx till deras Tributeskiva som de släpper själva. Våra egna låtar kommer också att släppas på nåt sätt. Vi vet dock inte hur än.

Splitten med Dodeskaden som vi gjort reklam för sedan 1897 ungefär ser faktiskt ut att vara på nu, Testpressen är tydligen på väg till Sverige. Så nån gång i framtiden kanske den kommer. Vi har även en tre-vägs-splitt med Fredag den 13e från Göteborg och Sound your alarm från Norge på väg ut.  Våra låtar på skivan kommer från en inspelning vi gjorde 2006. Två av dom finns på myspace, "Vi mot dom - dom mot oss" och "En hälsning från slöddret".

Spelningar är det rätt dåligt med just, planeringsproblem, tidsbrist och annat kommer ivägen för oss. Förhoppningsvis kommer det att släppa framöver men vem vet. Annat som är värt att nämna är Mattes andra band,
Styggelse vars nya demo ligger upp på deras myspacesida nu och Social Success Project som även inkluderar den forne Sprängdsångaren Jonis. Kolla in dem, jävligt bra... Och låt oss inte glömma att gratulera Norpan och Daniel som båda har fått barn senaste tiden, grattis."

Mer om Sprängd här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback