En slapp bloggares försvarstal

De senaste veckorna har aktiviteten varit extremt låg på Södra Promenaden.
Man skulle kunna säga att det rådande tillståndet inträdde efter den allsvenska premiären i slutet av mars. Och det är ju inte så konstigt. Matcher ska följas och sedan vill man ju hänga med i eftersnack och analyser. Sådant stjäl en del tid. Dessutom har inledningen varit häpnadsväckande usel (även om 2-2 matchen mot Helsingborg i går kändes som ett steg i rätt riktning - Burken är för övrigt grym) att man inte varit direkt peppad på att punkblogga heller.

Men det är inte hela sanningen. En större tidstjuv har Tradera varit.
Yepp.
Jag har blivit traderatorsk.
Och det har tid.
Omslag ska fotas, annonser skrivas, dumma frågor besvaras, fakturor mejlas, paket skickas.
Jag säljer kassetter, cd, vinyler och promos. Leta upp Konnykrokodil och sätt igång och bjud - kanske på kassetterna med 16 Blåsare Utan Hjärna.
Det är roligare att äga;-)

Fotboll och tradera, alltså.
Bovar i dramat.
Men nu har jag fått en rejäl hög med plattor att recensera. Och jag har en hel del tuffa tips jag vill komma med, så tanken är att bloggen nu ska vakna till igen.
Bara så ni vet.

EFTERLYSNING
Oslo-Pål. Jag fick ditt brev i dag, men det fanns ingen platta med. Glömt skicka med eller har posten snott den? Hör av dig!

Ställningen oförändrad

image923
En sådan här kväll gläds Södra Promenaden åt resultatet i hockeyfinalen. Att HV 71 vann
känns ganska oväsentlig, men att Slaka HC missade guldet är inget annat än ljuv musik.

Svenskt nittiotal x 2

image920image921
Jag hittade en kartong med en massa kassetter och skivor som jag inte hört på länge. Det tog ingen längre tid att inse varför en del av prylarna nu hade tagit plats i glömskans trägård, medans andra fick mig att le och minnas.
Som exempelvis miniplattorna från Köpings Finkel Rokkers och Tibros  Tondöv Terror (fantastiskt namn). De sistnämnda för deras tuffa "Sverige Sverige missfosterland", annars känns Strebers lite to much, if you know what I mean...
Finkel Rokkers "Tack ska ni ha..." har jag än i dag ganska stor behållning, kanske delvis för att jag kände Macke när det begav sig - men framför allt för att deras punk med ett tydligt småstadsperspektiv berör och "Raseri" är ju rent av fenomenal.
Lyssna själv!

Finkel Rokkers "Tack ska ni ha..." 1993
1, Raseri 2, Vita och svarta lögner 3, Falska vänner 4, Välkommen hit 5, Slå dig fri 6, Med blå ögon

Tondöv Terror "Nyheter från TT" 1995
1, Sverige, Sverige missfosterland 2, Gränser 3, B. så får du c. 4, Pang - du är död 5, Gift 6, Augustiregn 7, När sista spärren släpper

Festivaltips Köpenhamn

image919

Gigtips Malmö

image918