Kaos kaos kaos och satans oljud

image857
image858image859
Deathortion
War and starvation

Giftgas Attack/Dislickers
Split

Nuclear Death Terror
As we consume shall we be consumed As we destroy be destroy


Pigga råpunketiketten D-takt och Råpunk records ger ut skivor i samma hastighet som Sika Äpärä-redaktörerna halsade mäsk och kir en gång i tiden. Det låter som om Deathortion har svingat en eller annan dunk med finskt lantvin. De tio låtarna på "War and starvation" spelades in julafton 2004 och om tomten var närvarade fick han sig en rejäl dos Discharge-käng. D-takten sitter som skräddarsytt och vrålandet är på topp. Oklart om bandet fortfarande existerar. Det hade suttit fint med ett par sådana här inspelningar till.

Göteborgs Giftgas Attack visar å sin sida var distskåpet ska stå. Jävlar i helvete vilket satans oljud. Avskums liveinspelning från Blitz är rena trallpunken i jämförelse. Tänk Skitslickers fast hundra gånger värre. Helt sanslöst oväsen. Kaos, kaos, kaos. Jag kör ju inte den här sidan varje dag direkt, men tycker ändå att Giftgas Attack är ett charmigt gäng. Riktigt lika roliga är inte skånecrustarna i Dislickers. Det känns inte som om deras dyngvev riktigt kommer igång, det går lite på tomgång. Och mummelsången på de sex låtarna är bara för mycket.

Danska Nuclear Death Terror dyngade för två år sedan ut de här fyra låtarna på en kassett. Jag fattar inte riktigt varför de nu har hamnat på sjutumsvinyl. Anonymt och ointressant med några förfärliga meckpartier blir slutomdömmet.

OBS: Den här recensionen är även publicerad i senaste numret av Close-Up Magazine, av någon anledning ströks raderna om Dislickers. För övrigt var det här min sista recension i nämnda blaska.

Kommentarer
Postat av: Ted Cowmag

Jaha, så det är slutskrivet i Close Up?? Vill de inte ha punk längre, månntro?

2008-02-12 @ 06:50:43
Postat av: Blom

Sista recensionen i Close-Up? Nu får du ju göra ett statement om detta tycker jag, hehe..

Postat av: Masken

Du behöver inte CU Sörling... men CU behöver dig

2008-02-13 @ 11:36:30
Postat av: Sörling

Klart det kommer att vara punk även i fortsättningen i Close-Up, dessutom har ju inte jag skrivit så mycket de senaste åren.

2008-02-13 @ 14:12:19
Postat av: indy

Hehe, detta är väl andra gången du slutar?

2008-02-13 @ 18:13:57
URL: http://nymoral.blogspot.com
Postat av: Sörling

Indy: Tredje faktiskt;-)

2008-02-13 @ 18:32:07
Postat av: indy

Å fan! Haha!
Jag antar att du precis som flertalet andra superskribenter som tidigare skrev för CU (Åsa, Bella, Linnéa, Eva Grahn osv) nu kommer att ansluta dig till Sweden Rock Magazine? ;)
Vi skulle behöva en omslagsartikel med Status Quo snarast!

2008-02-14 @ 10:12:36
URL: http://nymoral.blogspot.com
Postat av: Inge Ansvar

Om man tar förra numret av CU och klipper och klistrar ihop (på fanzinehumör) så innehåller hela tidningen faktiskt nästan 1,75 sidor punk (recensionerna inräknade). Skriv för Denimzine! Men men, du lovade ju att sluta blogga oxo! Avskedsfest?

2008-02-16 @ 00:59:08
URL: http://www.fcstpauli.se
Postat av: Sörling

Indy: Hahaha. Det skulle vara något. Jag kanske ska leta upp mina gamla Tygers of Pan Tang-skivor... men det är kanske enklare om du skickar dina rippar;-)

Hannu: Men i nästa nummer skulle det vara intervjuer med Sham69, det låter coolt.

2008-02-17 @ 21:02:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback