Hallå där - Robban i Antipati

image686
... vad händer med er debutplatta, skulle inte den ha släppts i augusti?
- Jo, den skulle det. Vi har slitit vårt hår (eller vi skulle ha gjort det om vi haft nåt) över det där. Bolagsbossen har precis hört av sig efter att ha verkat vara död sedan i början av augusti, men nu ska skiten ut i mitten eller slutet av denna månad (oktober) om allt går vägen. Vet inte riktigt vad som har strulat, om det är tryckerier eller datorer... Eventuellt kommer det i alla fall bli något samarbete med Franska Bords de Seine nu också. Får hoppas på det.

Jag älskar låten "600 spänn", berätta om den.
- Det är Cheddars låt och idé, även om vi skrivit klart den tillsammans. Men det är ganska solklart: SL (Storstockholms Lokaltrafik) och Connex erbjuder en undermålig trafik/service/tjänst till ett alldeles för högt pris. Dessutom verkar det som om servicen hela tiden försämras ytterligare medan priset tenderar att stiga. Mycket är ju borgarpackets fel också.

Ni spelade i Norrköping nu i helgen, hur var det?
- Det var grymt, precis som förra gången. Publikstödet igår var det bästa vi någonsin haft på en spelning. Kan nog utan att skrävla påstå att vi hade bäst publikuppslutning av alla närvarande band. Arrangörerna där är också alltid bra; lätta att ha att göra med och duktiga på att ordna saker. Sen verkar faktiskt Norrköping ha en hyfsat stor scen per capita, eller hur man säger.

Något mer?
- Tack för uppmärksamheten! Vi får hoppas att allt går vägen och skivan kommer nu i oktober så att vi kan börja fokusera på nya saker. I tanken finns ett kommande projekt; en trevägssplit med våra kompisband
Frenzy Four och The Lowlifes  på egen etikett.

Den 26 och 27 oktober spelar Antipati i Stockholm. Och på bandets myspace-sida kan du lyssna på fyra låtar från den kommande skivan "On repeat".

Kommentarer
Postat av: Bulldoggen Harald

Vi ses på fredag, Antipati!

2008-02-26 @ 21:12:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback