Hallå där - Damien i Sex Sex Sex

image413

... jag blev ganska förvånad när er nya platta dök upp. Jag trodde ni hade lagt av för länge sedan. Hur känns det att vara skivaktuella igen?
- Vi slutade lira 2004 i samband med släppet av 7" spliten "Fuck the world" med Scarecrow för att ingen hade tid eller för den delen större lust att lira längre. 2005 frågade vårat skivbolag, DSB Records, om vi inte skulle göra en platta till. Vi sa ja och spelade in 14 nya låtar sedan blev det som vanligt en massa strul med trasiga datorer så vi inte kunde få ut låtarna i annat format än mp3. Det tog ett tag att fixa. Eftersom vi alltid vill ge våra fans så mycket som möjligt så slängde vi in lite bonus spår och videos oxå.

Hur fick ni med Micke Alonzo och Mats Rubarth på plattan?
- Anledning till att Micke Alonzo är med är för att Starpunk och Micke har pratat om att göra något tillsamans och när vi spelade in skivan så tyckte han det lät kul, det är inte så ofta han får skrika i ett punkband nu för tiden. Rubarth är en jävel på bas och fotboll så därför fick han vara med, vi är goda vänner. Jag jobbade 5 år i AIK men fick sparken när vi åkte ur Allsvenskan. Meningen var att det skulle varit fler gäster med men det blev aldrig av på grund av tidsbrist, turneér med mera.

Till sist - bjud på en saftig Sex Sex Sex anekdot.
- Det roligaste jag har varit med om, förutom tusentals JJ Decay situationer, måste nog var när vi åkte till Fagersta typ 1989 för en spelning och det visade sig vara en pizzeria med raggare och brudar med pressveck på kjolarna som inte hade förväntat sig Sex Sex Sex. Efter 3 låtar drog någon ur kontakten och konserten var slut. Raggarna var mycket upprörda och ägaren var helt vansinnig för det vi gjorde var "inte musik" och han vägrade ge oss våra pengar, JJ Decay hittade spritförådet och fick med sig 6 flaskor whiskey. Vi hade med oss en ny basist som vi knappt kände, han åt några piller han hade med sig och försvann, missade bilen hem till Stockholm. Vi har fortfarande inte hört av honom. Mycket märklig upplevelse.

Mycket mer om Sex Sex Sex
här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback