Tummen upp för Polisen!

image224

"Var inte rädd" (se tidigare inlägg) hälsar anonyma Sekerhetspolisen i ett mejl och avslöjar att Sepo består av utflyttade Fagerstabor...

Jag har lyssnat på femlåtarssingeln "Anno 2006" och har charmats av den läckra "Really Fast vol2"-punken med smak av såväl No Security som Svart Snö. De rätta influenserna sitter som en keps på T-Ban eller mohikan på Babs (kolla ProfitBlaskan #7). "För fet för att bli polis" och "Säpo täcker upp" dominerar singeln, men de övriga låtarna är inte långt efter.

Sekerhetspolisen skriver:
"Om vi hinner i år ska vi också spela in en tribute 7" med covers på Fagersta-band. Blir nog bland annat Ugly Squaws "I was...", Happy Farms "Vi lever" och något annat kul. Kanske "Stagedive to hell"? Får som sagt se om vi hinner, det blir en sjua med egna låtar först."
En lysande idé!

Kommentarer
Postat av: Revend

Tributeplatta med fagerstaband! det låter det! Har ni videos också! Hur ser ett band som kallar sig sekerhetspolisen ut på scen!

Postat av: SePo

Självklart kan man aldrig förutspå hur Sekerhetspolisen ser ut på scenen, för då vet man ju vilka de är. Det handlar om diskretion, anonymitet och att smälta in i mängden.

2007-03-22 @ 12:09:46
URL: http://sepolisen.com
Postat av: fagertös

det är ju mer regel än undantag att fagerstaband är gudar live... ser fram emot 7an!

2007-03-24 @ 08:44:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback