Hallå där - Stefan och Fjalle i Moderat Likvidation

image797
... om en månad är det dags för (wow!!!) re-union gig i Lund, hur kommer det sig?
Stefan - Det har liksom inte varit möjligt tidigare, av olika anledningar. Men nu är alla återbördade till den skånska myllan. Vi har repat ett tag och det funkar bra och vi har skitkul, så vi kör på. Om någon vill se oss kommer det nog att bli flera spelningar framöver.
Fjalle - Det är jävligt kul att spela dom gamla låtarna igen och finns där nått intresse så blir det kanske fler spelningar...

Kommer ni spela in en ny platta också?
Stefan - Inget är bestämt när det gäller en eventuell platta men vi bubblar av nya idéer (och har redan repat in några nya låtar) och vi har några gamla ogjorda oxå , så vi får se vad det blir av det hela. Vi är i alla fall enormt sugna på en fortsättning!
Fjalle - Ja det blir nog en ny platta för det är jävligt skoj att spela med pågarna igen.

Vilka kommer att spela i bandet?
Stefan - Sättningen är som den var då sånär som på Cliff som för det mesta är i Göteborg och har dåligt med tid på grund av Driller Killer. Ersätter nu gör en snubbe som lirade i ett annat skånskt punkband vid samma tid, nämnligen David från Puke. Det betyder att sättningen i nuläget är Per, Stefan, Fjalle och David.
Fjalle - Han kallar sig Dejv nu, hehe...

Om jag förstått det hela rätt blir det här er första spelning på 22 år, hur känns det?
Stefan- Jo det blir mycket när man börjar räkna även om det känns som i förrgår, ungefär. En av de senaste spelningarna var med Subhumans på Stadt Hamburg i Malmö, och det var ju ett tag sedan. Det känns klart spännande och det ska säkert gå bra när vi skakat av oss rosten :-)
Fjalle - Vi hade faktiskt inga planer på att börja spela ute så här tidigt, David har ju precis lärt sig låtarna och det börjar flyta nu. Men så frågade Åke(MOB47) oss och då kunde vi inte säga nej.

Till sist - kommer ni att börja eller sluta med Nitad?
Stefan - Både och! haha...nej, så långt har vi inte funderat ännu.
Fjalle - Nitad???

Den 26 januari lirar
Moderat Likvidation, Mob 47, Fy Fan och Nuclear Death Terror på Mejeriet i Lund.

Kommentarer
Postat av: Slobodan Burgher

Man kanske borde kolla Ryanair om det blir billigt att flyga in for den har konserten...

Postat av: metalmaster

najs blogg! Byta länk?

2008-01-01 @ 03:21:23
URL: http://metalmaster.webblogg.se/
Postat av: metalmaster

najs blogg! Byta länk?

2008-01-01 @ 03:21:34
URL: http://metalmaster.webblogg.se/
Postat av: Slobodan Burgher

Ett forslag for nasta post: http://swedishpunk.com/records.php?id=568. Lyssnar pa gamla Really Fast klassiker och Crucifixs' latar opa 6:an ar ju skitbra fortfarande!!! Finns det mer sant undrar man da...

2008-01-03 @ 02:26:28
URL: http://www.slobodanburgher.co.uk
Postat av: jompa

Synd att det krockar med Treblinka/Obscurity/Uncanny på 44:an .. men följer dom Mob47s spår så lär väl det här inte vara sista spelningen.

2008-01-04 @ 13:26:31
Postat av: Sörling

Slobodan: Fantastisk bra band, jag har massor med osläppta inspelningar som jag lägger ut så fort jag lyckas koppla datorn och kassettdäcket - krångligt som satan. Singeln, nja... jag lyssnade på den innan jul och slogs av hur illa den låter idag. Låtarna i sig är det inget fel på men produktionen stinker. Men visst kommer jag slänga upp den så fort jag lyckats koppla skivspelaren till datorn.

2008-01-04 @ 17:50:08
Postat av: Slobodan / Tony

"massor med osläppta inspelningar"????!!! Later otroligt intressant. Det sgas att det inte ska vara sa for javligt att koppla upp stereo med datorn, det enda som kravs ar en sladd och ett ljudprogram eller nat likande....

2008-01-06 @ 23:45:10
URL: http://www.slobodanburgher.co.uk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback