Hallå där - Barwe i Snok NKPG

image893
...ni hade releasefest för singeln "Jingis Kahn" i fredags, hur var stämningen?
- Cirka 150 pers hade kommit och det var grym stämning! Det började med att Sama blev intervjuad på scen, sen blev det lite körsång av IFK-kören. Efter det brakade Snok NKPG loss och körde 4 låtar. Fanzen insisterade på att köra "Jingis Khan" 2 gånger - tokkul helt enkelt. Sen hade vi fixat att ett av de bättre banden i stan spelade som efterband, de heter Elmer och gjorde en grym spelning!

Berätta om singeln.
- Tanken att göra singel på klacklåten "Jingis Khan" kläckte jag och Hallgren på väg hem från en match mot Jönköping i supporterbussen. IFK var i praktiken klara, och det måste firas på nåt sätt... Det blir en singel bestämdes det på den sköna resan hem. Sen spann Hallgren vidare på temat "i allsvenskan - hemma igen". Och det det blev sedemera låt 2 - "Vi är hemma", som berättar om det ofattbara: att åka ner i superettan...

Vad tycker Mats Jingblad?
- Han fick frågan på chatt i NT och sa att han var hedrad:)

Första gången ni framförde "Jingis Kahn" var inför 10 000 IFK-supportrar på Tyska torget som firade det allsvenska avancemanget. Det blir svårt att toppa det?
- Ja det blir lite kinkigt, får hoppas det blir någon mer anledning att ha en stor fest där vi kan spela;)

Vilka är era favorit IFK-låtar?
- Vår favorit IFK-låt är Magnus Johanssons "Vita, blå pojkar "- den är outstanding! 2:a kommer en låt av Putte Kocks Dilemma som heter "Kulan i luften".

Bandet består ju bland annat av några Cod Lovers-medlemmar, vet de unga Peking Fanzen vilket grymt band det var?
- Ja, vi har gjort lite akustiska spelningar på lite småfester och så hos PF, så de både känner till och diggar Cod Lovers!

Till sist - hur går det för IFK i år och hur slutar premiären mot Djurgården?
- Vi i S.N tror på en mittenplacering och att IFK etablerar sig som ett allsvenskt lag igen. Premiären slutar 1-0 till IFK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback