Gubbrock

image817
"Om du frågar mig börjar Sörling och de
där bli gamla gubbar och kanske får man
se lite på samlingen som ett par gamla
farbröders tillbakablick på sina liv."


Signaturen Nicke kommenterar
Pacos
recension av Svenska Punkklassiker
vol 2.

Kommentarer
Postat av: Sveden

Jag tycker du är inne på alldeles för mycket på ny musik min herre ;). Jag är klart mer gubbpunk. Fast när jag blickar tillbaka är det för att jag hela tiden upptäcker nygammla band som av någon anledning nästan alltid är bättre än dagens dito. Jorå jag kollar ständigt upp nya band för att testa min tes.

Postat av: Slobodan

Nar jag var ung sa sa alla ni aldre gubbjavlar till oss snorvalpar saker som "allt efter 1983 ar skit". Tiden har visat sag att det stammer, nastan! Ny musik? Blah, fy fan.

2008-01-17 @ 16:37:34
URL: http://www.slobodanburgher.co.uk
Postat av: Sörling

Sveden: Hahaha. Gamen har alltid sagt detsamma. Jag bar hem skiva efter skiva till honom med nya prylar när jag bodde i Motala. Spelade upp hur många coola grejor som helst, men var det inspelat efter 83 så dissade han i princip varenda grej. Och han avskydde verligen när jag drog igång demos jag fått till Close-Up, hahaha.

2008-01-18 @ 11:31:06
Postat av: Sveden

Vet inte om du inte är nyfiken i allmänhet? Eller vägrar klicka på länkar dear anonym men jag håller på för fullt och utan att skryta(skulle aldrig falla mig in) så är nog KBD Records bättre än både 7inchpunk och Strange Reaction.

2008-01-20 @ 23:48:21
URL: http://www.kbdrecords.com
Postat av: Oi!4Life

ja KBD records kan jag inte minnas att jag besökt, ifall den varit bra hade den nog funnit i en speciell filmapp i "favoriter" men jag finner den inte så den kan knappast slå 7inchpunk iaf. Tänk på att länkarna ska funka och inte köra fast, ianf hinner intresset dö för oss kvicka, snabba med direktlina (fiber bredband).

2008-02-24 @ 15:55:16
URL: http://szoltan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback