Hallå där - Tobbe i Scams

image480

... ni har nyligen släppt vinylsingeln "Noize, booze 'n' tattooz". Berätta.
- Det stämmer! Vi var i Örebro och spelade och träffade Luca som sjunger i bandet Cowboy Prostitutes. Han har även en studio och erbjöd oss att spela in några låtar. Dagen efter giget drog vi av två rockrökare hos honom och vi blev jävligt nöjda med resultatet. Fick upp Danne Från The Accidents och Elfsten från The Pricks på lite gästsång, underbara grabbar! Zorch Productions blev sugna på att släppa det så vi slängde med två livelåtar och sedan var det klart. Vi kommer även att släppa härligheten som en mini-cd under sommaren med två bonuslåtar. En video till en av låtarna finns nu på vår
myspace, kolla in!!!

Och i höst kommer en fullängdare, vad kommer ni bjuda på då?
- Samma som på singeln fast bättre. Det perfekta partysoundtracket kan man säga. Tio svängiga låtar att dansa och dricka till. Allt är redan inspelat och håller nu på att mixas. Vi spelade in hos Luca även denna gång och Zorch kommer att släppa den.

Ni är dessutom aktuella med en spelning på Hultsfredsfestivalen. Men jag tycker den där zombiefesten i Kolbäck verkar ballare?
- Ja det är den kanske. På Hultsfred är det ju så blandade stilar så det finns mycket man inte vill se. Däremot spelar vi gärna för vilken publik som helst, bara en utmaning att få alla att dansa. På zombiefesten är det jävligt många bra band och det lär bli en publik som gillar att röja. Vi har förresten blivit klara för en annan fräck festival, Rassle punkrock i emmaboda. Fantastisk line-up med bland annat Asta Kask, The Accidents, Perkele, Blisterhead, Mockingbirds och Royal Stakeout.

Till sist - hur är rock'n'roll-livet i Växjö nuförtiden?
- Det poppar upp band likt svampar ur jorden. Det har känts ganska dött ett tag men nu händer det grejor. Fattas bara mer spelställen. Jag körde en klubb som hette Jailhouse ett tag och det funkade skitbra! Stället vi körde på slog igen och efter det har jag inte orkat eller haft tid att dra igång. Hoppas någon kan ta ett initiativ och starta upp något, det finns absolut en publik här som bara väntar på att få se cool rock'n'roll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback