Hallå där - Fredde i Twopointeight

image388

Ni turnerade Usa under sex veckor. Först med Flogging Molly och därefter med Street Dogs och The Briggs, tunga namn. Hur var det? Brydde sig publiken om er?
- Vi gjorde Green 17 turnén med Flogging Molly och Street Dogs... sedan fortsatte vi tre veckor med Street Dogs och The Briggs. Det är helt klart det bästa vi har gjort sedan vi började lira, att komma från små rockhak i Sverige och Europa och sedan plötsligt stå framför Flogging Mollys publik i staterna var helt sjukt kul. Trots att vår platta inte är släppt i Usa än så var responsen tio gånger bättre än jag ens vågat hoppas på. Vi planerar redan nästa sväng.

I går startade (i Hamburg) en fem veckors turné i Europa, orkar ni?
- Vi kör med Dead To Me och Street Dogs den här svängen. Street Dogs sopar banan med det mesta och alla borde se Dead To Me, dom är hur bra som helst. Hur orkar man? Vettefan. Usa var riktigt hårt, sex veckor i en van. Men med en flaska Jameson och gott sällskap så verkar allt gå vägen. Vi har fått göra det vi diggar mest med band vi verkligen gillar.

När spelar ni in nästa album?
- Planen är väl att vi ska göra det direkt efter den här turnén. Det beror lite på om studion vi vill ha är ledig och om mannen som ska producera plattan ahr tid just då. Vi har allt material klart redan, så klaffar allt så borde ett nytt album vara ute i höst.

Fotnot: I kväll spelar Twopointeight, Street Dogs och Dead To Me i Köpenhamn. Sedan följer Karlskrona (4/5), Göteborg (5/5), Stockholm (9/5) och Malmö (10/5). Banden lämnar därefter Sverige, resten av turnédatumen hittar du
här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback