Krogh vilka är dina 5 favoritlåtar i sommar?

image508

"In a Few Hours of Madness" EP (Civil Disobedience)
Fusk att välja en hel EP jag vet, men det är omöjligt att välja en låt från detta mästerverk. Helt otroligt hur några låtar kan vara så förbannade och samtidigt så fullkomligt fantastiskt melodiösa och fulla med gung som dessa är.

"Hycklarfolket" (No Security)
En av de bästa låtar som nånsin gjorts om du frågar mej, och det gör du ju så...

"This is Rock n Roll" (The Kids)
Förbannat bra punkdänga som passar lika bra i bilstereon när man är på väg nånstans som ihop med sol och öl. Trots att den har några år på nacken är den dessutom högaktuell nu med återutgåvor både på vinyl och CD.

"Surrender" (Gluecifer)
En Cheap Trick cover som egentligen kan sno ovantående beskrivning rakt av, förutom det där med återutgåvor då.

"The A-bomb Party" (Skallbrand)
Detta nya band vann över mej totalt med deras andra demo och jag kan inte sluta lyssna på den. Kommer snurra mycket denna sommaren och det är omöjligt att inte skråla med i refrängen.

Vad händer annars?
- Det vete fan. Studerar ju och svinen som styr har ju sett till att jag inte får stämpla under sommaren då. Och det ser inte så ljust ut på jobbfronten nu heller. Blir nog en relativt lugn sommar med polare och några slappa veckor funkar fint utan pengar. Blir väl en hel del jobb med Blindead också då nya Massmord LPn kommer snart, och sen hoppas vi på att ha Dömd #4 klart till hösten.

Fotnot: Mathias Krogh gör även nätzinet
Attack.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback