Inge Ansvar vilka är dina 5 favoritlåtar i sommar?

image512

"The Pigs" (Oxymoron)
En ständigt återkommande grym klassiker med Tysklands bäst engelsksjungande band (R.I.P), kul bonus att de sjunger fel i slutet på låten. Har du tänkt på det?, Istället för: "Hide, or you´re getting screwed" sjunger de "I, I, I, I cant exclude". Tycker jag i alla fall!

"Knogjärn och rosor" (Putte & The Flints)
TST var V-ås kungar och Bombshell var på god väg. Men så kom Putte med sina skallepärer. Det är radiokalas precis som Ny Våg var en gång. Kavajen e paj och Rocklunda brinner! Blitz på svenska.

"Hata folk" (Gatans Lag)
Det blir inte bättre än så här! Första spelningen i Peking Fanz lokalen släckte alla ljusen. Kommande skivan (Kjell Hell) kommer att bli en mammut i punkhistorien.

"600 spänn" (Antipati)
Från kommande skiva. Äntligen har Hedemoras Bad Boo Band fått en värdig efterträdare i sångaren Radar med sitt Antipati. Ett STHLM´s band där Radar tar i så knogarna blör. (Radar är även kock på Frasses krog). Kalasbra på Snövit med Kvoteringen. Extra allt! Färdigknullat i Bangkok.

"Afterworld" (Tiger Army)
Det e så snyggt och vackert att ståbasen gråter dårar av blod. Piss i pannan.

Vad händer annars?
- De ständigt orationella fyllorna med sikte på den ständiga lyckan kommer väl som vanligt att genereras till hat och idioti. Men konkret så hoppas jag att den larviga punk & fiske rörelsen "Fjäll & Snell" åker på ett riktigt botten-napp. Så att man kan fortsätta härja runt som vanligt. Fanzinet Noteringen kommer ej att hinna färdigställas då fotografen blivit pistvakt, istället blir det en krönika i Cow-Magazine. Kanske att man återfår sitt namn också? Det ännu namnlösa projektet med dvärgar som spelar ståbas-ukulele kanske slaktar lite näverhydda? Och ser gärna lite kaos och kamp, upplopp och några snedtramp.

Fotnot: Inge Ansvar har bland mycket annat ett förflutet som sångare i
Ugly Squaws.

Kommentarer
Postat av: Mogadishu FC - IFK Örebro 14:3

Den där jävla Noteringen hade bara blivit full med porr i alla fall...

2007-06-21 @ 11:12:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback