Kaxig 77-punk från Norrköping

image376

Den senaste upptäckten på myspace är 77-punksen Alison
Blaire. Kolla upp dem du också!

Vilka är Alison Blaire och vad vill ni?
- Vi är fyra punk-passionerade Norrköpingsbor som älskar att spela musik. Vi blev fulltaliga bara för några månader sedan, då vi äntligen hittade en basist som passade in i bandet som handen i handsken. Vårt primära mål är att vara ute och spela så mycket som det bara går. Det finns inget roligare än att spela live och speciellt spela punk live!

Ni har en bakgrund i flera olika band sedan 1992, vilka har ni lirat i?
- Angelica Ohlsson (trummor), Therese Fried (gitarr) och Ulrika Fried (sång) har sin bakgrund i Stanza, ett band med melankoliska rock/grunge-influenser. Robert Breiner (Bas) har sin bakgrund i Nifters och Rawhypnols. Två band som spirar ur den hårdare skolan av rock. Samtliga av dessa tre band har/hade sina rötter i Norrköping. Stanza existerar inte längre, men det gör Nifters och Rawhypnols - men nu med andra medlemmar.

"Peepshow" och "Spiderman" är två jävligt kaxiga 77-punk-stänkare. Vad har ni fått för reaktioner på erat material?
- Vi har fått riktigt grymma och bra reaktioner på det vi skriver, men "Peepshow" har framför allt fått så kallade "hit-varningar" och tycks fastna på folks hjärnor ganska omgående när de hör den.

Vad har ni spelat in mer?
- Alison Blaire har för tillfället bara spelat in två punk-demos, men en ny sådan är nog på gång ganska snart. Vi har dock lite tankar kring att satsa på en fullängdsskiva senare i höst, vilket skulle vara riktigt grymt.

Något att tillägga?
- Nja... bara att det är sinnessjukt roligt att lira punk:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback